Case

Robert’s Coffee: Slowment-hetkiä

Robert's Coffee jäätelö ja kahvi
Robert's Coffee toi aikoinaan take away -kulttuurin Suomeen. Nyt rakastettu, perheomisteinen kahvilaketju vaikuttaa jälleen kuluttajiin muistuttamalla hidastamisesta ja kiireettömyydestä nauttimisen tärkeydestä. Lindebarn auttoi Robert's Coffeeta kehittämään viestintäänsä ja rakentamaan vahvempaa brändiyhteisöä.

Asiakas: Robert’s Coffee
Palvelut: Sosiaalisen median strategia ja hallinnointi, kampanjan visuaalinen ilme, laskeutumissivu sekä some-ohjeet franchise-ketjulle

Kahvia ja pulla ikkunan vieressä

Robert’s Coffee on pitkään toiminut, suomalainen kahvilabrändi. Kiireettömyyteen ja huomioimiseen perustuvat perheyrityksen arvot toteutuvat yli sadassa kahvilassa ympäri maailman. ”Antamalla tuotteillemme ja palveluillemme niiden ansaitseman ajan, huomion ja rakkauden, takaamme loistavan laadun ja erinomaisen maun”, kertoo yrityksen Creative Director Henrika Paulig.

Yhteistyössä Robert’s Coffeen kanssa Lindebarnin tehtävänä oli yrityksen arvojen tehoviestintä sosiaalisessa mediassa. Tutustutimme nuoret aikuiset hidastamisen kulttuuriin – slowment tarkoittaa ihania hetkiä, jolloin aika ikään kuin hidastuu. Näin pystyimme selkeyttämään brändin arvoja ja luomaan vahvemman ydinviestin.

Kampanjamme Dare To Be Slow (suom. “Uskalla hidastaa”) johti uudenlaiseen osallistamiseen, kun seuraajat alkoivat jakaa hitaita kahvihetkiään Instagramissa hashtagillä #slowment. Kampanja on lisännyt seuraajia, sitoutumista ja vahvistanut brändiyhteisöä niin nykyisten kuin uusienkin asiakkaiden keskuudessa.

Dare to be slow by Robert's Coffee

Yhtenäinen sosiaalisen median strategia

Ketjuun kuuluu yli sata itsenäistä kahvilatoimijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Turkissa ja Japanissa. Tämän takia oli tärkeää määritellä tarpeet sosiaalisen median oppaalle. Suunnittelimme ja toteutimme oppaan toimijoiden käytettäväksi digitaalisten markkinointikanaviensa työkaluna. Sosiaalisen median opas tarjoaa tukea ja ohjeita toimijoille sekä edistää yrityksen markkinointitoimia varmistamalla viestinnän yhtenäisyyden ja uskottavuuden. Lisäksi johdonmukaisen sosiaalisen median strategian myötä yrityksen arvot vahvistuvat ja näin toimintakulttuuri muotoutuu edelleen.

Robert's Coffee Dare to be slow

Blogista

Tyytyväinen asiakas

“Kunnioita asiakkaitasi” ja muita hulluja ideoita

Kiitos sosiaalisen median kuka tahansa voi nykyään helposti seurata, kuinka eri yritykset kohtelevat asiakkaitaan. Vaikka suurin osa meistä nauttiikin tällaisesta läpinäkyvyydestä, kärsivät kuitenkin ne yritykset ja organisaatiot, jotka eri syistä eivät saa asiakaspalveluaan hyvään kuntoon.

The Wingmen

Helsinki Airport: Esiinny bändin kanssa

Helsinki-Vantaan lentoasema sijoittuu jatkuvasti maailman parhaiden lentokenttien joukkoon. Yksi syy tähän on, että kentällä keskitytään voimakkaasti asiakaskokemuksen vahvistamiseen. Millä tahansa lentokentällä ei ole valmiutta tarjota matkustajille mahdollisuutta esiintyä ammattibändin kanssa odottaessa lentojaan. Lindebarn auttoi Finaviaa kehittämään live-konseptin, josta tuli yleisömenestys.

Hot Dog stand

Hakukonemainonnan perusteet

Lähes kaikki kuluttajat käyttävät nykyään hakukoneita tehdessään ostopäätöstä. Useimmat heistä löytävät etsimänsä ensimmäisellä hakutulossivulla. Siksi hyvin toimiva hakukonemarkkinointi on myynnin kannalta äärimmäisen tärkeä.