Lindebarn | Digimarkkinointi ja brändäys
SoMe

Sosiaalisen median markkinointi

Some-kanavien hallinnoinnin ulkoistaminen tehokkaalle asiantuntijalle edistää tuottavuutta.

Useimmille yrityksille sosiaalisen median kanavat kuten Facebook, Instagram ja LinkedIn ovat äärimmäisen tärkeä osa tehokasta markkinointistrategiaa. Mainosten testaaminen ja optimointi, sisällön suunnitteleminen ja määrätietoisen digimarkkinoinnin pitkän tähtäimen jatkuvuus vaativat kuitenkin runsaasti aikaa ja osaamiata. Lindebarn on tehokas, luotettava ja älykäs sosiaalisen median kumppani hyvällä ansioluettelolla. Autamme kaikenkokoisia yrityksiä muun muassa mainosten hallinnassa, sisällön konsultoinnissa ja strategian kehittämisessä.

Lue lisää: Ota yhteyttä


Social Media Management

Hakukonemarkkinointi

Tiedät, että tarvitset hyviä sijoituksia.

90 prosenttia kuluttajista käyttävät hakukoneita tehdessään ostopäätöstä. Useimmat heistä löytävät etsimänsä ensimmäisellä hakutulossivulla. Siksi hyvin toimiva hakukonemarkkinointistrategia on myynnin kannalta äärimmäisen tärkeää. Kun hakusanamainonta (SEM), eli maksettu osuus, ja hakukoneoptimointi (SEO), orgaaninen osuus, hoidetaan hyvin niin yritys näkyy oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lue lisää: Ota yhteyttä


Search Engine Marketing

Teemme myös muuta

Sosiaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin lisäksi autamme asiakkaitamme myös muilla tavoilla. Tässä lista yleisimmistä palveluistamme:

Digitaalisen suorituskyvyn kartoittaminen
Vaikuttajamarkkinointi
Uutiskirjeet
Kotisivut (WordPress, Bootstrap)
Sisällöntuotanto
Copywriting
Henkilöbrändäys