Hakukone-mainonta

Hakukonemainonta

Hakusanamainonta | Display-mainonta | YouTube-mainonta

Näy oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

90 prosenttia kuluttajista käyttävät hakukoneita tehdessään ostopäätöstä. Useimmat heistä löytävät etsimänsä ensimmäisellä hakutulossivulla. Siksi hyvin toimiva hakukonemarkkinointistrategia on myynnin kannalta äärimmäisen tärkeää. Kun hakusanamainonta (SEM, Search Engine Marketing), eli maksettu osuus, ja hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization), orgaaninen osuus, hoidetaan hyvin niin yritys näkyy oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 
Lindebarnilla keskitymme hakusana-, display- ja YouTube-mainontaan. Lindebarnin SEM-palvelut sopivat pienille ja keskisuurille verkkokaupoille, sekä kaikenkokoisille yrityksille jotka haluavat vahvistaa brändiään. Koska palveluihimme kuuluu myös graafinen suunnittelu, kanssamme on helppo kehittää myös visuaalisesti vahvoja Display-kampanjoita.

Palvelut

Googlen hakumainokset näkyvät hakutulosten yhteydessä, kun käyttäjät etsivät tuotteita tai palveluja. Mainoksesi voi näkyä jos käyttäjä etsii avainsanojasi vastaavia sanoja hakukoneella. Maksat vain, kun saat tuloksia, esimerkiksi vierailuja nettisivuille, et maksa jos mainostasi ei klikata.

Googlen Display-mainoksia näytetään yli kahdella miljoonalla verkkosivulla, jotka kuuluvat Googlen Display-verkostoon. Display-verkosto tavoittaa maailmalaajuisesti yli 90 prosenttia internetin käyttäjistä. Varmista mainoksesi näkyvyys oikealle kohderyhmälle, kun he vierailevat uutissivuilla, verkkosivuilla, blogeissa tai esimerkiksi Gmailissa ja Youtubessa.

YouTube -videomainoksia näytetään haluamallesi yleisölle ja maksat vain katselukerroista. Et maksa mitään jos käyttäjä ohittaa mainoksesi ennen mainoksen päättymistä tai kun 30 sekuntia on kulunut. Voit valita haluamasi yleisön esimerkiksi kiinnostuksen kohteiden, iän, sukupuolen ja sijainnin perusteella.

Lue aiheesta lisää:

Hot Dog stand

Hakukonemainonnan perusteet

Lähes kaikki kuluttajat käyttävät nykyään hakukoneita tehdessään ostopäätöstä. Useimmat heistä löytävät etsimänsä ensimmäisellä hakutulossivulla. Siksi hyvin toimiva hakukonemarkkinointi on myynnin kannalta äärimmäisen tärkeä.

Lue lisää »