Visuaalinen brändäys

Identiteetti | Logo | Graafinen tuotanto

Hyvän yrityksen tunnistaa vaikuttavasta visuaalisesta ilmeestä

Kaikki tuotemerkit luovat meissä mielikuvia – värit, muodot ja sanat herättävät erilaisia tunteita. Mitä mielikuvia haluaisitte asiakkaanne näkevän, kun he ajattelevat teidän brändiä? Hyvin suunniteltu ja toteutettu ilme on paljon muutakin kuin vain hyvännäköinen – se on useinkin ostopäätöksen ratkaiseva tekijä.

Palvelut

Jokainen brändi tarvitsee elementtejä kuten värejä, kuvia ja fontteja, jotka yhdistettynä henkilökohtaiseen äänensävyyn antavat asiakkaalle luotettavan, johdonmukaisen ja laadukkaan kuvan yrityksestä.

Kun kehitämme visuaalisia identiteettejä, pyrimme aina yhdistämään ne läheisesti yrityksen arvoihin ja siihen, että ne antaisivat mahdollisimman totuudenmukaiset kasvot yritykselle ja sen arvoille.

Logo on yrityksen symboli. Se voi olla muoto, hahmo, kirjain, teksti tai eri asioiden yhdistelmä. Yksinkertainen omena voi saada kokonaisen maailman ajattelemaan vallankumouksellisia älypuhelimia ja piirretty panda on selvä assosiaatio luonnonsuojeluun ja eläinten hyvinvointiin. 

Kun suunnittelemme logon, aloitamme aina kysymällä itseltämme: mitä kaikkea tämä logo edustaa?

Animaatiot ja liikkuvat kuvat

Mallipohjat, infografiikat, käyntikortit, esitteet, pakkaukset, lehdet. Yritykset tarvitsevat niin digitaalisia kuin tulostettujakin markkinointituotteita. Kun visuaaliset linjat ovat paikoillaan, niitä on pystyttävä toteuttamaan sekä verkossa että printissä.

Hyvin suunniteltu layout auttaa ohjaamaan lukijaa kuvien, sanojen ja muun median välityksellä haluttuun kohteeseen, niin verkkosivuilla kuin painetussa materiaalissakin.